2010. március 23., kedd

Agyhalál vagy pörgés? Avagy így működik egy koris fórum.

Az Index fórumán több topic is foglalkozik a műkorcsolyával más-más címszó alatt. Van műkori, műkorcsolya és jégtánc, külön foglalkoznak több korcsolyázóval, mint például Sebestyén Júlia, Irina Slutzkaya, Alexej Yagudin, és Tóth Zoltán. A topicok közül a legtöbb szinte haldoklik, ritkán vannak bejegyzések. Az én topicom viszont (a műkorcsolyarajongók klubja) egy felbojdult méhkasra hasonlít leginkább. Témáját tekintve megmarad a műkorcsolyánál, nincsenek igazán nagy kilengések. Sok korcsolyázóval foglalkozik, a témák meglehetősen szerteágazóak, és nem is következik egyik a másikból, ahogy valaki felhoz egy témát, arra ráharapnak, és ahhoz kommentelnek egy ideig.
A topicnyitó elképzelése egy rajongói fórum létrehozása lehetett, ami tökéletesen meg is valósult.
Mostanában napi sokszori bejegyzések jellemzők az olimpia, és a közelgő világbajnokság miatt. Ez az átlag szerintem nem is fog csökkenni a VB végéig. "Nyugisabb" időszakban napi, vagy heti min. 2-3 bejegyzés megtalálható.
Van körülbelül 4 ember, aki nagyonis aktív a topicban, de többen is vannak, akik nagy gyakorisággal visszajárnak. Gyakran vezetik a beszélgetés fonalát, a legtöbb témát ők dobják fel, és általában mindenhez hozzá tudnak szólni valamit.
Konfliktusok előfordulnak, mindenki védi a saját kedvencét, méghozzá általában teljes mellszélességgel, ebből adódóan vannak viták időnként. Probléma még a különböző "ellenes" kommentek, amiket senki nem olvas szívesen.

Így jellemezném a topicomat, aki szeretné, megtalálja az Indexen.

Üdv: Sári

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése